Астрологичният пъзел е подреден, но е с две лица. Първото, истинското

...
Астрологичният пъзел е подреден, но е с две лица. Първото, истинското
Коментари Харесай

Алена с ужасна прогноза за изборите и страната

" Астрологичният пъзел е спретнат, само че е с две лица. Първото, същинското лице е астрологично заложеното на партиите и обединенията. 

Второто, е лицето на измамата поради манипулираният посредством изборните машини избор. Последните два избора за Народно заседание бяха манипулирани, в този момент ще е същото.

Това, което астрологичните конфигурации не ни разкриват, е в чий интерес ще е измамата. На този етап не съм сигурна, че изборните операции за парламент ще са в интерес на Радев ", това съобщи астроложката Светлана Тилкова-Алена, която направи астропрогноза за вота за Народно заседание (НС),

" Истински победител на изборите няма да има. Омразата в обществото към момента не е успокоена посредством страдалчество, така че не трябва да сме оптимисти и да чакаме разсъдъкът най-сетне да надделее. България продължава да е в положение на революция, която в друго време щеше да е кървава.

 Правителство мъчно ще бъде формирано, даже и при самомнението на двамата  „ честни “ херои, творящи легенди и митове посредством " Продължаваме промяната ", съобщи Алена,

Ето какво още вещае астропрогноза на Алена за вота за Народно събрание:Коалиция  „ Продължаваме Промяната “За тази коалиция и нейните създатели към този момент дадох своето астрологично пояснение на 2 октомври. Астрономерологичното ми пояснение за  “Продължаваме смяната ” е отрицателно като последствия за България, само че най-малко първоначално положително за персоналното замогване на двамата ѝ татковци.

 „ Политическа партия “ си подадоха документите и бяха регистрирани в ЦИК преди ретроградния Меркурий, добър ход. После от доста превъзбуда за мечтаното болшинство на „ почтените “ в 47 Народно събрание сами си лишиха преимуществото с регистрацията в обединението на нова партия по време на  ретрограден Меркурий.

Композитната дата сред четирите партии е притежател на кармична отплата с българското общество и на несъответствуващи последователи, които първоначално ще поддържат „ Политическа партия “, но в момента, в който открият, че бързото замогване по " почтен и честен метод " е мираж, ще ги изоставят.

Надявах се след изборите през юли изгубеният разсъдък на Борисов да се върне и ГЕРБ да се яви независимо на изборите. Заради политическият мъртвец на Съюз на демократичните сили носен от ГЕРБ разрухата в партията продължава. Новото съглашение за коалиция подписано сред ГЕРБ и Съюз на демократичните сили според композитната им дата в персонална година на страсти, в месец на страсти и в ден на несъответствуващи партньорство. 

Коалиционно държавно управление няма да образуват. Астрологично изчислимо действителните проценти единствено за ГЕРБ са към 32. Заради Съюз на демократичните сили и операция на вота да се радват, в случай че имат с 10 по-малко.

Българска социалистическа партия продължава да се самоунищожава, а би трябвало да набира мощ при политическия безпорядък в страната. Астрологичното ми пресмятане от преди три години, че партията не е припозната, а единствено е използвана от Радев, не се харесва от управлението на Българска социалистическа партия и разумно партията изживя на отминалите избори най-големия си срив за предходните 30 години.

Движение за права и свободи както постоянно са правилни на себе си, практични, не разрешават на страстта да им бъде стопанин. Блестящ е хода им с издигането водача на партията за кандидат-президент. Гласуването с един номер за парламент и президент и при положително ориентиране по места блокира шанса да бъдат машинно прехвърляни гласове от Движение за права и свободи към други партии. 

Бавно, само че неизбежно върви към своя заник тази партия Има Такъв Народ.. Заради моментните астрологични съставни елементи към момента не се обрисува опцията да изпаднат под 4-те %.

Демократична България според композитната карта с съдружните им сътрудници са в персонална година на промени, които лъкатушат сред позитивни и негативни. Звездната карта на Демократична България разкрива, че нагледно казано са пред експлоадиране, ври и кипи в партията, водят война между тях и най-после сами ще се самоунищожат. 

Астрологичната прогноза за тази коалиция е непотребна. Нарочно някой да им беше вредил, по отрицателни астроаспекти нямаше да успее да им докара. По натурален път нямат шанса да участват в 47-ото Народно събрание. Възможно е посредством манипулиране на машините, в случай че някой реши, че са комфортна численост за „ почтените “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР